Γιατί να μας επιλέξετε

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες δυνατές σε σχέση με την ποιότητα των προϊόντων. Πιστεύουμε στην καινοτομία. Επενδύουμε συνεχώς σε νέα μηχανήματα και τεχνολογία που μας επιτρέπουν να εκτυπώνουμε αποδοτικά και με τον κατάλληλο τρόπο για κάθε προϊόν και ποσότητα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Εγγυόμαστε μια εξαιρετικά υψηλή ποιοτική υπηρεσία, εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας, τα καλύτερα φινιρίσματα προϊόντων και τα καλύτερα υλικά.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Εκτυπώνουμε άμεσα και στέλνουμε τις παραγγελίες σας με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες. Μπορούμε ακόμη να προσφέρουμε 24ωρη παράδοση σε αρκετά από τα προϊόντα μας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Προσφέρουμε συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το προϊόν ή το υλικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Είμαστε μαζί σας κάθε βήμα, διασφαλίζοντας ότι το αρχείο σας είναι έτοιμο για εκτύπωση και ανταποκρίνεται σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μια πρόσθετη διαδικασία ελέγχου ποιότητας σε δύο στάδια που προσφέρουμε δωρεάν. Τα αρχεία σας ελέγχονται αρχικά με αυτόματο τρόπο ο οποίος εξασφαλίζει ότι ικανοποιούνται ορισμένοι παράμετροι όπως οι διαστάσεις, η ανάλυση του εγγράφου, η παρουσία χρωμάτων Pantone ή γραμματοσειρών που δεν έχουν ενσωματωθεί. Αν είναι εφικτό διορθώνονται ή στη συνέχεια αναλαμβάνουν οι έμπειροι χειριστές του τμήματος  pre-press. Θα ενημερωθείτε αν υπάρχει πρόβλημα που δεν διορθώθηκε και δεν θα τυπώσουμε αρχείο με προφανές τεχνικό πρόβλημα (όμως δεν ελέγχουμε ούτε διορθώνουμε ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη και δεν έχουμε ευθύνη για αυτά).

image

Printbay Newsletter