ΒοήθειαPhotobooks

Αφού επιλέξετε τον τύπο του photobook που θέλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε την σχεδίασή του έχοντας τρεις επιλογές:

α) Να σχεδιάσετε ξεκινώντας σε εντελώς κενό (μη μορφοποιημένο) photobook.
β) Να επιλέξετε ένα απλά μορφοποιημένο photobook χωρίς θέμα.
γ) Να επιλέξετε κάποιο από τα έτοιμα θέματα που σχεδιάσαμε για εσάς.

Εάν δεν είστε συνδεδεμένος στον λογαριασμό σας, πριν μεταφερθείτε στην σελίδα online σχεδίασης του προϊόντος εμφανίζεται ένα παράθυρο επιλογής σύνδεσης χρήστη:

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό μπορείτε να κάνετε είσοδο με τα στοιχεία σας αλλιώς μπορείτε να επιλέξετε "Συνέχεια χωρίς σύνδεση" ή να κάνετε νέα εγγραφή. Στην περίπτωση που επιλέξετε "Συνέχεια χωρίς σύνδεση", μετά την ολοκλήρωση της σχεδίασης το έργο σας θα αποθηκευτεί προσωρινά στην σελίδα "Μη αποθηκευμένα έργα".

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Τα έργα που αποθηκεύονται προσωρινά μπορείτε να τα δείτε και να τα παραγγείλετε ΜΟΝΟ από τον υπολογιστή όπου τα έχετε αρχικά σχεδιάσει και εφόσον δεν έχετε καθαρίσει το ιστορικό του.
  • Φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει κατά την online σχεδίαση χωρίς σύνδεση στον λογαριασμό σας, δεν αποθηκεύονται και δεν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε άλλο έργο.
Τα προσωρινά έργα αποθηκεύονται μόνιμα στον λογαριασμό σας μετά την παραγγελία, εγγραφή ή είσοδο σας. Δεν μπορείτε να διορθώσετε ένα έργο μετά την παραγγελία του. Μπορείτε όμως αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του και να αλλάξετε την σχεδίαση σε αυτό. Η διαγραφή των έργων σας είναι οριστική και δεν υπάρχει δυνατότητα επανάκτησης τους.

Έλεγχος τιμής

Οι τιμές για κάθε photobook εξαρτώνται από τον αριθμό των σελίδων του και τα τεμάχια που θέλετε να παραγγείλετε.Μπορείτε να υπολογίσετε την τελική τιμή του κάνοντας κλικ στο κουμπί ‘Υπολογίστε την τιμή’ και επιλέγοντας τον αριθμό σελίδων του.

Ολοκλήρωση σχεδίασης

Μετά την ολοκλήρωση της σχεδίασής επιστρέφετε στη σελίδα διαμόρφωσης του όπου καθορίζετε την ποσότητα και προσθέτετε το προϊόν στο καλάθι σας.

Σε αυτό το σημείο εάν έχετε ήδη συνδεθεί σαν χρήστης το προϊόν αποθηκεύεται αυτόματα στα έργα σας όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε ή να επαναλάβετε την παραγγελία του όποια στιγμή θέλετε.

Εάν δεν έχετε συνδεθεί, το προϊόν αποθηκεύεται προσωρινά και μπορείτε να το ανακαλέσετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στο πάνω μέρος της σελίδας. Μετά από την εγγραφή ή σύνδεσή σας τα προϊόντα αυτά αποθηκεύονται αυτόματα στα έργα σας.   

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τα παρακάτω θέματα...

link

link

link

link

link

... ή εναλλακτικά δείτε το video βοήθειας.

image

Printbay Newsletter

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε cookies. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επισκεφτείτε τη σελίδα μας   Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ