Βοήθεια

Επιλέξτε από αριστερά την ενότητα για να εμφανίσετε τα θέματα. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τις λέξεις κλειδιά που ενδιαφέρεστε.

Photobooks

Αφού επιλέξετε το προϊόν, στη σελίδα με τα χαρακτηριστικά του έχετε τρείς επιλογές για τη σχεδίασή του:

α) Να ξεκινήσετε σχεδίαση σε κενό (μη μορφοποιημένο) photobook
β) Να επιλέξετε κάποιο από τα πρότυπα προϊόντα
γ) Να σχεδιάσετε το δικό σας πρότυποΕκτός από τα πρότυπα που σας παρέχει το printtbay.gr, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα δικό σας πρότυπο προϊόν το οποίο θα αποθηκευτεί στα πρότυπα σας στον λογαριασμό σας. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσετε όσα επιπλέον προϊόντα θέλετε βασισμένα στο δικό σας αρχικό πρότυπό. ώστε να μπορείτε χρησιμοποιώντας το να δημιουργείτε εύκολα και γρήγορα νέα  photobooks.

Οι τιμές για κάθε photobook εξαρτώνται από τον αριθμό των σελίδων του και τα τεμάχια που θέλετε να παραγγείλετε.

Μπορείτε επίσης να υπολογίσετε την τελική τιμή του κάνοντας κλικ στο κουμπί ‘Υπολογίστε την τιμή’ και εισάγοντας τον αριθμό σελίδων που θέλετε να έχει.

Μετά την ολοκλήρωση της σχεδίασής του εάν το προϊόν δεν προορίζεται για πρότυποΕκτός από τα πρότυπα που σας παρέχει το printtbay.gr, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα δικό σας πρότυπο προϊόν το οποίο θα αποθηκευτεί στα πρότυπα σας στον λογαριασμό σας. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσετε όσα επιπλέον προϊόντα θέλετε βασισμένα στο δικό σας αρχικό πρότυπό., επιστρέφετε στη σελίδα διαμόρφωσης του όπου καθορίζετε την ποσότητα το βάζετε στο καλάθι σας.

Σε αυτό το σημείο εάν έχετε ήδη συνδεθεί σαν χρήστης το προϊόν αποθηκεύεται αυτόματα στα έργα σας όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε ή να επαναλάβετε την παραγγελία του όποια στιγμή θέλετε.

Εάν δεν έχετε συνδεθεί, το προϊόν αποθηκεύεται προσωρινά και μπορείτε να το ανακαλέσετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στο πάνω μέρος της σελίδας. Μετά από την εγγραφή ή σύνδεσή σας τα προϊόντα αυτά αποθηκεύονται αυτόματα στα έργα σας.   

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Για να δημιουργήσετε το δικό σας πρότυποΕκτός από τα πρότυπα που σας παρέχει το printtbay.gr, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα δικό σας πρότυπο προϊόν το οποίο θα αποθηκευτεί στα πρότυπα σας στον λογαριασμό σας. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσετε όσα επιπλέον προϊόντα θέλετε βασισμένα στο δικό σας αρχικό πρότυπό. είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό στο printbay.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τα παρακάτω θέματα...

Διαχείριση φωτογραφιών

Εισαγωγή & διαχείριση κειμένου

Διαμόρφωση φόντου σελίδας

Εισαγωγή clipart

Διαχείριση διατάξεων σελίδας

... ή εναλλακτικά δείτε το video βοήθειας.

Videos

image

Printbay Newsletter

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε cookies. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επισκεφτείτε τη σελίδα μας Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ