ΒοήθειαΞεκινώντας

Εντοπίσετε τα προϊόντα που έχουν δυνατότητα online σχεδίασης κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Design ONLINE' δεξιά στο κεντρικό μενού ή απλά κάνοντας κλικ εδώ

Εάν δεν είστε συνδεδεμένος στον λογαριασμό σας, πριν μεταφερθείτε στην σελίδα online σχεδίασης του προϊόντος εμφανίζεται ένα παράθυρο επιλογής σύνδεσης χρήστη:

 

Η εγγραφή/σύνδεση είναι απαραίτητη για να μπορέσει ένα έργο να αποθηκευτεί στον λογαριασμό σας και να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας.

 

Επιλογές σχεδίασης

Μπορείτε να επιλέξετε σχεδίαση σε κενό καμβά ή μετά από επιλογή κάποιου template της αρεσκείας σας (εάν το προϊόν το υποστηρίζει).

Εάν έχετε επιλέξει κάποιο από τα έτοιμα templates το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τα κείμενα και να εισάγετε τις φωτογραφίες σας στις προεπιλεγμένες θέσεις.

Η σχεδίαση σε κενό καμβά απαιτεί λίγο μεγαλύτερη εμπειρία αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς προσωποποιημένο και ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί.
Μετά το τέλος της σχεδίασης κάνετε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να οδηγηθείτε στη σελίδα όπου θα επιλέξετε την επιθυμητή ποσότητα και θα καθορίσετε τα χαρακτηριστικά του έργου σας όπως υλικό, πλαστικοποίηση και άλλα options του προϊόντος. 
 
Όταν έχετε ολοκληρώσει και αυτές τις ρυθμίσεις κάνετε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στο καλάθι.

 

 

Bleed & Safety Margin

BLEED

Bleed - ξάκρισμα είναι το "ξεχείλισμα" του θέματος έξω από τα σημεία κοπής κατά 2-3 χιλιοστά ώστε να διασφαλιστεί η σωστή εμφάνιση του προϊόντος κατά την τελική κοπή του στην επιθυμητή διάσταση. Αν το θέμα μας φτάνει μέχρι την άκρη του χαρτιού πρέπει να βάλουμε bleed ώστε να αποφύγουμε την πιθανότητα εμφάνισης λευκής περιοχής επειδή όταν κόβουμε πολλά φύλλα χαρτιού μαζί είναι πιθανό να έχουμε απόκλιση 1 ή και 2 χιλιοστών.

     
Πριν την κοπή  Κατά την κοπή  Τελικό προϊόν


ΓΙΑΤΙ ΕIΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
Κατά την κοπή στην τελική μορφή μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις έως και ένα χιλιοστό.
Έτσι το bleed χρησιμεύει ως ανοχή για πιθανές διαφορές κοπής.

 

SAFETY MARGIN

Τοποθετήστε κρίσιμα στοιχεία γραφικών και κειμένου σε απόσταση τουλάχιστον 4 mm εσωτερικά από το τελικό μέγεθος, εκτός εάν το καθορίζει το σχεδιαστικό. Εάν συμπεριλάβετε το bleed, αυτά τα στοιχεία πρέπει επομένως να διατηρούν απόσταση τουλάχιστον 6 mm από την άκρη του αρχείου εκτύπωσης.

 

 

Εναλλακτικά δείτε το video βοήθειας.

 

 

Επεξήγηση των μενού

 

Πίνακας εργαλείων

Περιέχει εργαλεία για την προσθήκη κειμένου, φωτογραφιών, σχημάτων clip art, φόντων, επιλογής διατάξεων και σχεδίων και άλλα!

 

Πίνακας ελέγχου

Περιέχει εργαλεία για αποκοπή / αντιγραφή / επικόλληση / αναίρεση / επανάληψη / μεγέθυνση / σμίκρυνση

 

Περιήγηση στις σελίδες

Από εδώ μετακινηθείτε στις σελίδες του έργου και δεξιά βρείτε τα κουμπιά προσθήκης, αφαίρεσης και αναδιάταξης σελίδων

linkΜετακίνηση σελίδων

 

 Εργαλεία για φωτογραφία

linkΕπεξήγηση εργαλείων φωτογραφίας

 

 Εργαλεία για κείμενο

linkΕπεξήγηση εργαλείων κειμένου

 

 

image

Printbay Newsletter