ΒοήθειαPhoto enhancement

Το printbay.gr χρησιμοποιεί την εντυπωσιακή τεχνολογία Photo Enhancement της Hewlett Packard για να βελτιώσει την ποιότητα των εκτυπώσεων σας.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και να κάνουμε τις φωτογραφίες και τις εικόνες σας πιο ζωντανές και εντυπωσιακές από ποτέ. 

Με τη χρήση της τεχνολογίας "Photo Enhancement," επιτυγχάνουμε τα εξής:

Βελτιωμένη ευκρίνεια: Οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες σας εμφανίζονται πιο καθαρές και ευκρινείς. Οι εικόνες σας αποκτούν περισσότερη ζωντάνια και λεπτομέρεια.

Βελτιωμένη χρωματική ακρίβεια: Τα χρώματα είναι πλούσια και ακριβή, χωρίς χρωματικά λάθη και αναπαράγονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες που ξεχωρίζουν.

Αντιμετώπιση ψηφιακών ατελειών: Όποιες ψηφιακές ατέλειες υπάρχουν στις φωτογραφίες σας, τις διορθώνουμε για να εξασφαλίσουμε τον καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις εκτυπώσεις σας να ξεχωρίζουν και να δημιουργήσουμε μνήμες που θα διαρκέσουν για πάντα. Με την τεχνολογία Photo Enhancement μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι εικόνες σας θα είναι στο απόγειο της ποιότητας.

 

Η εφαρμογή του Photo Enhancement γίνεται σε όλα τα προϊόντα φωτογραφίας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
image

Printbay Newsletter